Vi är till för våra juniorer, Glädje, Gemenskap och Golf för alla är vårt motto!
Vår verksamhet ska bidra till att fler juniorer börjar spela golf eller blir bättre inom golfen. Vi som är med i kommittén vill gärna att ni kontaktar oss för nya idéer eller förslag, som kan göra att vi tillsammans kan utveckla juniorverksamheten på Örestads GK. Vi ser också mycket gärna att ni anmäler ert intresse för att hjälpa våra juniorer, bli medlem i kommittén. Glöm inte att sponsra våra juniorer med att köpa en bagbricka som gör att ni stöder juniorer och är med i vår utlottning samt blir inbjuden till en tävling på vår finna korthålsbana, typ pro AM.

Vi som är med i juniorkommittén är

Michael Pantzar - Ordförande
Stefan Hanholt -  Tävlingsansvarig, Ekonomi
Annika Mårtensson - Bruttoligan