Välkommen till Örestads Golfklubbs Juniorsida!

Välkommen till juniorernas hemsida

Här kommer du kunna se alla träningar och aktiviteter vi har under året från 1/3.
I översta menyn hittar du alla våra grupper, och på respektive sida hittar du all information som inbjudan, träningstillfällen och länk till anmälan och betalning.

Du kan anmäla dig och betala här från 1/3. Det är viktigt att du anmäler dig till rätt grupp och betalar då det är först då anmälan är genomförd.

Välkommen till våra många aktiviteter för juniorer!

För att logga in till anmälning och betalning gör du så här:

Hitta fliken för vilken träning du är intresserad av sedan:

1.     Ange din e-mailadress

2.     En engångskod skickas till din e-mail

3.     Ange engångskoden i popup-fönstret

4.     Läs informationen och filtrera fram det du är intresserad av

5.     Välj lämplig grupp och ”Anmäl”

6.     Genomför betalning. Allt klart!

Klicka här om du vill komma tillbaks till Örestads GKs hemsida

Vinterträning för juniorernas tävlingsgrupp.
2021-11-30 15:27
Söndag 21/11 var det åter dags för vinterträning för juniorernas tävlingsgrupp. Självklart fick även Lukas hänga på Ludvig, David, Oscar x 2, Arvid och Jakob. Det är det som kännetecknar vår juniorver

Junioravslutning 2021
2021-10-14 09:33

Junioravslutning
2021-10-07 17:55

Härlig Junioravslutning med många juniorer på plats från 4 års ålder och uppåt. Bra resultat på långa banan och vissa spelade sina första hål någonsin. Givetvis toppades allt med grillad korv och godisregn. Tack för en fin dag och en härlig säsong!

Final spel Scramble ligan Glumslöv
2021-08-27 08:43
Bild 1, Lag Blå Bild 2, Lag Gul

Finalen av Scrambleligan gick av stapeln den 21:e augusti på Glumslövs korthålsbana. För att göra finalen tuffare spelades den över 18 hål istället för normala 9 hål. Våra två lag gjorde mycket bra ifrån sig. Lag Gul (Anton, Henning, Henrik, och Saga) delade förstaplatsen med S:t Arild och Skyrup och Lag Blå (Alex, Anton, Lucas och Morris) knep platsen närmast efter segrarna.

Stort grattis till båda lagen som spelade mycket bra och även visade mycket gott samarbete och stöttning inom lagen.

Lagledare: Katarina Jonasson

Matchligan 2021
2021-08-23 12:28

Matchligan för oss på Örestad är nu färdigspelad för 2021. Vi blev 3a efter Hinton och Malmö/Burlöv som går vidare till slutspel.

I måndags spelade vi sista matchen mot Bosjökloster och den blev väldigt jämn men vi förlorade med 1-3.

Jag vill tacka er alla för bra spel och inställning, fin teamkänsla och pepp mellan varandra i bollarna.

Bara hör av er ifall någon förälder kan tänka sig att vara lagledare just för Matchligan 2022.

Vi ses väl på avslutningen i oktober och ha en härlig höst! Solen kommer tillbaka.

Nyheter från våra grupper
Övrigt, 19/08 15:22