Grönt Kort Kurser Juniorer 7-21 år 2021

OBS Ny kurs upplagt som startar 16/5

Vi erbjuder Grönt Kort kurser med våra PGA Pros som instruktörer Anders Larsson, Marie Wennersten From, och Therése Nilsson.

Dessa Grönt Kort kurser förutsätter att du är 7-21 år och har tidigare golferfarenhet t.ex. gått introduktionskurs, sommarläger eller spelat på korthålsbanan.

Kurskostnad 550:- och om du vill gå privat gäller ordinarie lektionspriser.

Välkommen!

För att logga in till anmälning och betalning gör du så här:

Gå till fliken ovan - anmäl dig här

1.     Ange din e-mailadress

2.     En engångskod skickas till din e-mail

3.     Ange engångskoden i popup-fönstret

4.     Läs informationen och filtrera fram det du är intresserad av

5.     Välj lämplig grupp och ”Anmäl”

6.     Genomför betalning. Allt klart!

För att få grönt kort, hcp. 54, behöver du vara medlem och uppfylla detta:

Gå Grönt Kort Kurs

13-21 år:

Att teoriproven på Min Golf https://borjaspela.golf.se är godkända samt att du spelar med fadder som har hcp. 36 eller lägre på 9-hålsbanan med ett resultat som motsvarar hcp. 54 eller lägre.

7-12 år:

Att du spelar med fadder som har hcp. 36 eller lägre 9 hål på korthålsbanan 45 slag eller lägre

Extrainsatt Grönt Kort kurs
2021-04-15 13:17

Intresset för att lära sig spela golf är stort och efter att våra Grönt Kort kurser yllts på snabbt har vi nu lagt upp en ny kurs. Du hittar den i inbjudan som Grönt Kort kurs Extra 1 och det är öppet för anmälan. Det är en dubbelkurs, med två tränare, som är öppet för 16 juniorer.

Välkomna!

Det finns inga nyheter..