INTRODUKTIONSKURSER 2021

OBS Ny kurs upplagd med start 14/5

För dig som är 7-21 år och vill börja prova på golf finns våra Introduktionskurser (fd. Korthålsgolf)

Se även flik läger - sommarläger intro.

Under april startar vår träning för dig som vill prova på golf med PGA Pros Marie Wennersten-From, Anders Larsson och Therése Nilsson.

Introkurserna omfattar 5 x 55 min. eller 4 x 70 min. och kostar 550:- både för medlemmar och icke medlemmar.

Välkommen!

För att logga in till anmälning och betalning gör du så här:

Gå till fliken ovan - anmäl dig här

1.     Ange din e-mailadress

2.     En engångskod skickas till din e-mail

3.     Ange engångskoden i popup-fönstret

4.     Läs informationen och filtrera fram det du är intresserad av

5.     Välj lämplig grupp och ”Anmäl”

6.     Genomför betalning. Allt klart!

Extrainsatt Introduktionskurs
2021-04-15 13:15

Intresset för att lära sig spela golf är stort och efter att våra Introduktionskurser fyllts på snabbt har vi nu lagt upp en ny kurs. Du hittar den i inbjudan som Introduktionskurs Extra 1 och det är öppet för anmälan. Det är en dubbelkurs, med två tränare, som är öppet för 16 juniorer.

Välkomna!

Det finns inga nyheter..